Retouren

HET HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product te passen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij het een gesealde verpakking betreft. Na opening van een gesealde verpakking kunnen vanwege hygiënische redenen deze artikelen niet teruggestuurd worden.

Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij uw retour niet accepteren of daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in een bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verzenden wij uw bestelling als deze compleet is. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u het bij de bestelling geleverde formulier te gebruiken, wij verzoeken u het product in de originele verpakking terug te sturen.

Retouren die niet binnen 14 dagen na uw ontvangst bij ons aangemeld zijn worden niet geaccepteerd. Wij sturen deze artikelen naar u terug en brengen de gemaakte kosten vooraf in rekening.

TERUGBETALING

Bij een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij wachten met terugbetalen tot wij het product of de producten hebben ontvangen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft. Een indicatie van de retourkosten kunt u vinden op: Post.nl of Dhlforyou. (Deze kosten zijn voor uw eigen rekening.)

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

Let op! De volgende artikelen kunnen, in verband met hygiëne, niet teruggestuurd worden (dit is bovendien wettelijk zo bepaald)

  • strings, slips, shorts,
  • bodystockings,
  • lingeriebody,
  • corsetten staal balein,
  • kousen, panty,
  • badkleding.
  • Artikelen waar u het aangehechte label van heeft verwijderd.
  • Beschadigde, bevuilde, gedragen, naar parfum ruikende artikelen.

RUILEN

U kunt een nieuwe bestelling plaatsen.

Een indicatie van de retourkosten kunt u vinden op: Post.nl of Dhlforyou. (Deze kosten zijn voor eigen rekening.)

ARTIKEL DEFECT ONTVANGEN

Heb je een defect artikel ontvangen of is dit kapot gegaan binnen de zichttermijn van 14 dagen? Meld je klacht dan direct via e-mail of geef dit telefonisch door op onderstaand telefoonnummer en tijden:
10.00 - 17.00 - maandag - donderdag
10.00 - 12.00 - Vrijdag
Telefoonnummer: 010-4748344 of 0655935578

Als het mogelijk is, ruilen we het defecte artikel direct om.